fbpx
GrønPlanet logo

Stabelkasse i træ, Stor

449,00 kr.

Stabelkasse i FSC-certificeret træ

Praktisk og holdbar

10 forskellige farver og 2 størrelser

Materiale: Valchromat – gennemfarvet MDF

Mål: L: 40 cm. W: 30 cm. H: 28 cm.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Beskrivelse

Praktisk og holdbar stabelkasse. De farverige Lena stabelkasser er designet så de alle let kan stables på tværs af størrelser. De kommer i 10 forskellige farver og 2 størrelser i et praktisk og funktionelt design. Brug dem til opbevaring i din indretning. Brug dem til at holde styr på rodet på børneværelset. Brug dem på kontoret, køkkenet eller badeværelset.

Kasserne er i træ indfarvet med naturfarve og limet med harpikslim. Så kasserne er fugtfast og har samme farve hele vejen igennem. Det vil sige ridser og skrammer ikke ses så tydeligt.

Har du brug for en praktisk og holdbar stabelkasse, er Lena opbevaringskassen den rigtige. De 10 flotte farver gør det nemt at få farver ind i hjemmet, samtidig med kasserne opfylder en praktisk funktion. De kan bruges til legetøj på børneværelset; lego, dukketøj, bøger osv. Kasserne kan bruges til krydderi og olier i køkkenet. Som stilleben til blomster om nips i vindueskarmen. På badeværelset til make-up osv. Eller på kontoret så der bliver ryddeligt på skrivebordet.

Kasserne er laserskåret, så med tiden kan den sorte farve slides af, hvilket kun vil give kasserne en mere unik og smuk patina, da træet jo har samme farve hele vejen igennem. Der er også mulighed for at efterbehandle kasserne efter eget ønske. F.eks. kan man give kasserne en olie godkendt til kontakt med fødevarer og så kan kasserne bruges til opbevaring af mad.

Materiale: Valchromat – gennemfarvet MDF med en høj densitet. Valchromat består af træfibre som er farvet med naturfarve og derefter limmet sammen med en speciel harpikslim. Det gør træet ekstra fugtfast.

Mål: L: 40 cm. W: 30 cm. H: 28 cm.

Yderligere information

Vægt1,0 kg
Størrelse40 × 30 × 28 cm
Farve

Blå, Brun, Grøn, Gul, Sort