fbpx
GrønPlanet logo

T-shirt med citat Cree Indian Army Grøn

299,00 kr.

T-shirt med citat i Army Grøn/Sort
100% børstet organisk bomuld
Cree Indian citat og GrønPlanet logo
Citat kan vælges på bryst eller ryg
GrønPlanet’s labelfree produkt

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Beskrivelse

Om GrønPlanet Cree Indian citat T-shirt

Denne T-shirt er designet i Danmark og produceret som labelfree på producentens fabrikker i Kina, Bangladesh eller Pakistan.
Den anvendte bomuld er GOTS-certificeret efter CERES-0641 standarden.

Bomulden er efterfølgende børstet, som giver en behagelig blød fornemmelse mod huden.
Labelfree betyder ingen generende vaskeanvisninger i nakken, men det anbefales vask ved 40 grader Celsius.

Vores T-shirt er en del af Citat-linjen, hvor der er påtrykt et gammelt indiansk ordsprog. Dette er fra Cree-stammen og lyder:

“Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money”

De gamle indianere kendte godt betydningen af at leve i harmoni med naturen, og ved at gengive deres gamle ordsprog håber vi at være med til at sætte fokus på dette igen i vores hverdag.

GOTS certificeret bomuld

GOTS certificering opnås for produkter fremstillet i minimum 70% certificerede økologiske fibre. Den anvendte her ligger mellem 92-100% økologisk bomuld. OCS-blandet er for produkter i økologisk bomuld blandet med ny polyester. Bomulden produceres efter strenge krav til brug af gødning, sprøjtegifte og vandforbrug.

I 2018 startede producenten processen med at konvertere produktionen til at bruge økologisk bomuld. Fordelen ved denne beslutning er nu tydelig, da de fleste af produkterne enten er GOTS- eller OCS-blandet certificerede.

Det har altid været en prioritet for producenten at handle på en socialt og miljømæssigt ansvarlig måde. Dette er en vigtig parameter for GrønPlanet ved udvælgelsen af vores leverandører.

StørrelseXSSMLXLXL
Bredde464850545862
Længde707375777981

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Print på bryst eller ryg

Bryst, Ryg