fbpx
GrønPlanet logo

Sølvfiskfælde – GreenProtect

49,00 kr.

Sølvfiskfælde til indendørs brug og bekæmpelse hele året rundt.

Effektiv forebyggelse
Let at anvende
Uden insektgifte
Fri for gift- og lugtgener

Varenummer GPGP23618 Kategori

Beskrivelse

Bekæmpelse af sølvfisk med en sølvfiskfælde

Sølvfiskfælde fra GreenProtect bekæmper sølvfisk og skægkræ i dit køkken, badeværelse og hvor de ellers er at finde. Sølvfisk eller sølvsild, som de også kaldes finder ind i køkkener, håndvaske, badeværelser og kældre, hvor de trives i fugtige omgivelser. Specielt hvor luftfugtigheden komme over 75% kan du være sikker på at sølvfisk vil forsøge at komme ind, da de lever optimalt under disse forhold. Hyppig udluftning og støvsugning kan være med til at holde bestanden nede, hvorimod gulvvask kan risikere at forbedre forholdene for insekterne.

GreenProtect® sølvfiskfælde er idéel i forebyggelsen af sølvfisk og skægkræ i hjemmet. Fælden opstilles i badeværelset, køkkenet og andre steder hvor insekterne spottes. I løbet af kort tid vil fælde afsløre omfanget af insekter, da de hurtigt vil blive tiltrukket af de virkemidler, der er i den lille pille, som skal placeres midt i fælden, inden den samles.

Fold fælden ud og læg den tilhørende tablet på limen. Placér fælden, hvor der fugtigt eller, hvor I har sølvfisk og skægkræ. Stil fælden lidt at vejen og kontrollér fælden jævnligt. Hvis insekterne går i fælden så bør i undersøge området grundigt og følge rådene i pakkens indlægsseddel. Ved at følge rådene  kan I komme af med insekterne ved hjælp af simple metoder – også uden brug af insektgifte.
Fælden er aktiv i 8 uger.

Opbevares på et køligt og mørkt sted.

Er du plaget af klædemøl i din garderobe, så køb en klædemølfælde her.