fbpx
GrønPlanet logo

Klud i bæredygtig GOTS bomuld – Dark Grey

55,00 kr.

Materiale: GOTS certificeret 100% økologisk bomuld.

Anvendes både som vaskeklud og karklud.

Størrelse: 25 cm x 25 cm

Farve: Dark Grey

 

 

På lager

Varenummer GPBLKDG Kategorier ,

Beskrivelse

Strikket vaskeklud/karklud fra By LOHN der passer perfekt til køkken og badeværelse.

Brug kluden som karklud i køkkenet eller i bryggerset, som et lille håndklæde på gæstetoilettet eller som en stor vaskeklud til ansigt og hænder. Den er også anvendelig som babyklud, så der er mange anvendelsesmuligheder. Du fornemmer hurtigt kvaliteten, når man får kluden i hænderne, og strukturen i det fine strik giver en behagelig overflade mod huden. Det har en god sugeevne og er dekorativ på samme tid.

Den strikkede klud er fremstillet i GOTS certificeret 100% økologisk bomuld. Her stiller man officielle krav til produktionsmetoderne særligt med hensyn til forbruget af vand og energi. Læs mere om GOTS her.
Det er derfor et oplagt og grønt alternativ til de håndklæder, der er produceret på traditionel vis. Produktionen af bomuld kræver meget store mængder vand. Derfor kan selv de mindste forbedringer i produktionsmetoder give mærkbare effekter. For at sikre en mere miljøvenlig og bæredygtig proces i produktionen har man fra international side oprettet denne type certificeringer, så forbrugerne kan tage et aktivt tilvalg om at støtte producenter, der overholder disse certificeringer. GOTS stille desuden skrappe krav til brugen af kemikalier i fremstillingen. Forbrugerne kan til enhver tid holde sig opdateret omkring standarder, klagesager og godkendelser via ovenstående link.

Kluden har en lang holdbarhed selv ved daglig anvendelse og vask.