fbpx
GrønPlanet logo

Insektfanger LED Infiniti

2.850,00 kr.


Insektfanger LED Infiniti
Vægmodel B50 x H36 x T7
Rustfri stål/sort
  • LED teknologi i stedet for traditionelle UV rør
  • Sparer 2/3 i driftsomkostninger/strøm sammenlignet med UV rør
  • Samme effektivitet som ved UV rør
  • Effektiv mod fluer, myg, møl, hvepse, stankelben, bremser mm.

På lager

Varenummer GPPE26102 Kategori Mærke

Beskrivelse

Insektfanger LED Infiniti

Denne insektfanger LED Infiniti er en effektiv bekæmpelse af flyvende insekter indendørs. Og med den nyeste teknologi er det nu blevet mere effektivt med den nye Infiniti fra Insect-o-cutor.
Er du plaget af flyvende insekter som fluer, myg, møl, hvepse, bremser, stankelben mm. så en Infiniti den rette løsning. De flyvende insekter kan sagtens være en stor plage det meste af året rundt. Specielt når de finder vej ind til privat beboelse, kontorer og andre erhvervslokaler. Gift kan her være svært at anvende og dosere korrekt, så det virker effektivt. Derfor kan en elektrisk løsning være bedre for miljøet og omgivelserne. Specielt nu, hvor den nye LED teknologi tilbyder samme effektivitet som UV-rør. Og det til et meget lavere strømforbrug. 
Med ny banebrydende LED teknologi er Inifiti er logisk afløser for de traditionelle insektfangere med UV rør. Omfattende tests har vist, at Inifiti er lige så effektiv som elektrisk insektfanger som de traditionelle. Men med helt ned til 1/3 af strømforbruget.
Det nye design gør den anvendelig mange steder. Den flade front på under 10 cm gør Infiniti ganske anonym, og kombinationen med sort og stål gør den tidsløs, og det samlede design kan passe ind i det moderne hjem eller erhvervslokaler.
Må kun anvendes indendørs i lukkede rum, da LED kan tiltrække andre nytteinsekter, der normalt ikke søger indenfor. Insect-o-cutor må derfor ikke anvendes udendørs eller i rum, hvor der er fri adgang til udendørs arealer.
Er du plaget af andre insekter indendørs eller i haven, så læs mere her.

Se video af Insect-O-Cutor Infiniti

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=wkr27cyKW_o” height=”50%”]

Yderligere information

Størrelse50 × 36 × 7 cm