fbpx
GrønPlanet logo

Håndklæde i bæredygtig GOTS bomuld, lille – Powder Blue

150,00 kr.

Materiale: GOTS certificeret 100% økologisk bomuld

Størrelse: L: 50cm B: 35 cm

Farve: Powder Blue

Detalje: Lys lædersnor

 

Ikke på lager

Varenummer GPBLHPE-1 Kategorier , Mærker , , ,

Beskrivelse

Håndklæde strikket i bæredygtig bomuld fra By LOHN der passer perfekt til dit køkken, badeværelse eller som gæstehåndklæde.
Du fornemmer hurtigt kvaliteten, når man får håndklædet i hænderne, og strukturen i det fine strik giver en behagelig overflade mod huden. Det har en god sugeevne og er dekorativ på samme tid.
Et kvalitetshåndklæde der er lavet for at passe på dig – og miljøet.

Håndklædet er designet og fremstillet med en aftagelig lædersnor, så du selv bestemmer om håndklædet skal hænge lodret eller vandret.

Det strikkede håndklæde er fremstillet i GOTS certificeret 100% økologisk bomuld. Her stiller man officielle krav til produktionsmetoderne særligt med hensyn til forbruget af vand og energi. Læs mere om GOTS her.
Det er derfor et oplagt og grønt alternativ til de håndklæder, der er produceret på traditionel vis. Produktionen af bomuld kræver meget store mængder vand. Derfor kan selv de mindste forbedringer i produktionsmetoder give mærkbare effekter. For at sikre en mere miljøvenlig og bæredygtig proces i produktionen har man fra international side oprettet denne type certificeringer, så forbrugerne kan tage et aktivt tilvalg om at støtte producenter, der overholder disse certificeringer. GOTS stille desuden skrappe krav til brugen af kemikalier i fremstillingen. Forbrugerne kan til enhver tid holde sig opdateret omkring standarder, klagesager og godkendelser via ovenstående link.

Lædersnoren bør tages af inden vask.

Yderligere information

Vægt0,1 kg
Størrelse50 × 35 cm