fbpx
GrønPlanet logo

Klædemølfælde – GreenProtect

69,00 kr.

Klædemølfælde fanger klæde- & pelsmøl
Let at anvende
Effektiv og bæredygtig løsning
Fri for gift- & lugtgener
Varenummer GPGP23610 Kategori

Beskrivelse

Bekæmpelse af møl og klædemøl med klædemølfælde

Klædemølfælde til bekæmpelse af pelsmøl og klædemøl. Bliv fri for møl. Oftest er skaden sket, når man først opdager at man har møl i sit tøj eller andre tekstiler. At blive dem kvit kan være en svær opgave. Derfor er det en rigtig god idé at forebygge et mølangreb. Møl trives bedst i lukkede opgivelser som dit klædeskab eller i kasser på loftet. Er det tillige lidt fugtigt, så er vilkårene helt rette for både pelsmøl og klædemøl. Så vil de gå til angreb på uld-produkter, skind og tæpper. Disse produkter bliver ofte gemt af vejen på loft eller kælderrum i en periode, hvorefter naturen vil gå sin gang, som vil resultere i starten på et angreb. Skaden fra klædemøl kommer fra de ca. 10 mm lange larver. Larverne lever af produkter såsom uld, pels, hår og fjer. Larverne spiser af stoffet og efterlader huller, som medfører forurening og ødelæggelse af tøjet og stoffet.

En klædemølfælde fra GreenProtect er ideel i forebyggelsen af klædemøl i hjemmet. Velegnet til både pelsmøl såvel som klædemøl, som er de to mest gængse møl i tekstiler.
Klædemølfælden vil hurtigt og nemt indikere, om der findes møl omkring fælden og starte bekæmpelsen. Er du hårdt ramt vil det være nødvendigt at tilkalde en professionel skadedyrsbekæmper.

Er du ramt af andre typer møl, så klik her.