fbpx
GrønPlanet logo

Fluefanger til vinduet – A Green Way

33,00 kr.

Pakke med 5 stk.
Bruges hele året rundt inde og ude.
  • Uden insektgifte
  • Minimerer fluegener
  • Lang levetid
  • Let og sikker at anvende

På lager

Varenummer GPAG3614 Kategori

Beskrivelse

Fluefanger til vinduet

Effektiv bekæmpelse af fluer indedørs med en fluefanger til vinduet fra A Green Way.
Stuefluen og for den sags skyld også spyfluen kan være en ganske ubehagelig plage, når først de er kommet indenfor. Både stuefluen og spyfluen er ådselædere og kan lugte madvarer på lang afstand. Spyfluen leder efter madvarer for at lægge æg i dem. Stuefluen bruger i det mindste vores fødevarer og madrester som føde. Det største problem er dog, at fluer er smittebærere af blandt andet salmonella og E. Colibakterier, og kan derfor være direkte årsag til alvorlige sygdomstilfælde. 

Fluerne har en tendens til at sætte sig på vinduerne, når de tror de kan komme ud den vej. Her kan de side i lang tid, og resultatet er uønskede flueklatter overalt. Brug derfor denne fluefanger til at sætte på vinduet. Fluerne tiltrækkes at den farverige fælde og minimerer fluegener uden brug af insektgifte.

Fælden er nem at anvende. Det er en farverig strip med en klistret overflade på begge sider. Tag fælden ud af pakken, fjern den røde strip og sæt fælden fast på vinduet. Herefter fjernes den store limstrip, og fælden er klar til brug. En fluefælde er nok til et vindue, og fælden skiftes nemt når fælden er fyldt eller er tørret ud.

Er du plaget af andre insekter indendørs eller i haven, så læs mere her.